Tjenester

Å bygge sterke merkevarer handler først og fremst om å forstå hvem en er, hvem en ønsker å bli og hvem en snakker til. Deretter må en designe og utforme kommunikasjon som forteller målgruppen om akkurat det – på en eller annen måte.

Trykk og papir

Vår spesialitet er trykk – kommunikasjon en kan ta og føle på. For å lage de beste trykksakene er en avhengig av god forståelse om muligheter og begrensinger, effektiv prosjektledelse, det rette papiret, godt dokument- og bildearbeid og kvalitet i trykkproduksjonen. Og ikke minst topp moderne produksjonsutstyr.

Identitet

En merkevare er som mennesker. Den trenger en personlighet for at folk skal knytte relasjoner til den. Det er dette identiteten skal gi merkevaren. Gjennom kreativ strategi og godt design utformer vi identiteter som målgruppen kjenner igjen og kan forholde seg til.

Design

Hva ønsker vi å fortelle? Hva ønsker vi å oppnå? Design er problemløsning, ikke pynt. Design skal hjelpe oss å fortelle en historie så tydelig som mulig. Forutsetningen er den samme enten en skal designe en visuell profil, en brosjyre eller en nettside.

Bildebearbeiding og foto

Gode brosjyrer, nettsider og annet markedsmateriell handler først og fremst om godt innhold. Kanskje aller viktigst er gode bilder. Vi hjelper deg med fotografering, bilderetusjering og bildemanipulering. I tillegg leverer vi mediabank-løsninger slik at du enkelt får kontroll over alle filene dine på ett sted.

Digital

Vi utvikler nettsider og digitale løsninger fra grunnen av. Det vil vi si at vi hjelper våre kunder med alt fra den grunnleggende planleggingen, til design, innholdsproduksjon og utvikling.