Fra Erics Budservice til Hauer

Hauer AS (tidligere Erics Budservice AS) tok i september 2016 over Lars Kroken AS i Rauma. I den forbindelse ønsket de å omprofilere selskapet. Hauer driver med distribusjon og containertransport, der PostNord, Bring og Kvikkas er de største kundene. Vi har hjulpet Hauer med blant annet navn, visuell identitet, visittkort og nettside.

Kunde

Leveranse

Nettside, Identitet, Foto, Trykk, Bilderetusjering, Bildemanipulering, Design, Navn

Navneutvikling

I prosessen med å finne det nye navnet til Erics Budservice har vi vært innom flere hundre alternativer før vi omsider landet på Hauer. Hauer betyr «bergbryter» og symboliserer at selskapet er veletablert, kvalitetsbevisst og solid.

Logo

For å underbygge navnet har vi har valgt å ta utgangspunkt i en kraftig sans-serif font. Inne i H'en har vi lagt til en pil for å symbolisere at Hauer er i bevegelse – både forretningsmessig og på veien. 

Pilen er brukt som det femte element – og går igjen i alt materiell i den visuelle identiteten.

Hauer-Logo-White

Farger

Fargene i den visuelle identiteten er valgt for å gi Hauer et maskulint og lett gjenkjennelig uttrykk, samtidig som de skiller bedriften fra deres nærmeste konkurrenter og største kunder.

Hauer-farger

Visittkort

Hauer visittkort

Nettside

Hovedoppgaven til nettsiden er å fremstille Hauer som en attraktiv arbeidsplass i forbindelse med rekruttering, og bygge stolthet internt i bedriften. I tillegg skal den presentere Hauer sine tjenester på en god måte overfor nye og eksisterende kunder.

Besøk nettsiden her

Case-Hauer-Nettside

Foto, bilderedigering og bildemanipulering

Hauer hadde behov for bilder av kontaktpersonene til nettsiden. For at de skulle stå i stil til den visuelle identiteten avfotograferte vi alle ansatte i løpet av en rask foto-shoot, før vi manipulerte inn den nye logoen på t-skjortene og la til en passende bakgrunn.

Ronny-Røbekk-5016-Firekantet-Original
Ronny-Røbekk-5016-Firekantet-Original
Før
Etter